Prof. Dr. Imer Rusinovci

Profesor i rregullt
Prodhimtari Bimore
[email protected]
+381 (0) 38 603 846

Ligjeron në lëndët për bachelor:

  • Prodhimtaria lavërtare-perimore ,
  • Prodhimtaria Lavërtare-perimore,
  • Drithërat dhe bishtajoret,  
  • Bimët industriale. 

Ligjeron në lëndët për master:

  • Drithërat
Cv & Publikimet