Prof. Dr. Afrim Hamidi

Profesor i rregullt
Mjkësi Veterinare
[email protected]
+381 (0) 38 603 846
Ligjeron në lëndët:
  • Higjiena dhe teknologjia e mishit dhe prodhimeve të mishit, 
  • Rritja, prodhimi dhe mbrojtja shëndetësore e shpendëve.

Ligjeron në lëndët për master:


  •  Kontrolli i cilësisë së prodhimeve blegtorale
Cv & Publikimet