THIRRJE PËR APLIKIM: EU SUMMER SCHOOL 2018

  THIRRJE PËR APLIKIM: EU SUMMER SCHOOL 2018 Brexit, EU Enlargement and regional cooperation in the Western Balkans: Challenges and Perspectives

  17-19 Shtator 2018

  Mundësi e mirë për aplikim!

  Marrë parasyshë suksesin e edicioneve të kaluara, edhe këtë vit, EYCA Kosovo në bashkëpunim me Young Cell Project dhe Universitetin e Prishtinës “ Hasan Prishtina “, organizojnë edicionin e pestë të “EU Summer School”, që do të mbahet në hapësirat e Universitetit të Prishtinës, nga data: 17–19 Shtator 2018.

  EU Summer School 2018, programin studimor e ka në gjuhën angleze dhe do të fokusohet në dy tema kryesore:

  Brexit and its possible impact and consequences on future EU enlargements, with a specific focus on Western Balkans and UK
  WB6 Relations

  Western Balkans Neighbouring Policy and Regional Cooperation: Tools and Perspectives of Reconciliation and Dialogue

  Andaj, ftojmë të gjithë studentët nga IAL - të (Publike dhe Private në Republikën e Kosovës), nga shkallët e studimit: Bachelor (viti: II, III, IV) dhe Master (viti: I dhe II), të shkarkojnë pakon e aplikimit në linkun në vijim: https://uni-pr.edu/page.aspx?id=1,4,437

  1. Call for Applications (which includes all relevant information for the EUSS 2018 and guidelines on how to apply!);

  2. Application form (a document which you must fill out if you decide to apply);

  3. Concept note;

  4. Draft – programme

  VËMENDJE:

  Formen e aplikimit dhe dokumentet e kërkuara (referojuni: Call for Applications), t’i dërgoni në: [email protected], deri me datë: 4 Shtator 2018, ora:16:00h.

  SHËNIM:

  Lista finale e studentëve të përzgjedhur, do të publikohet me datë: 10 Shtator 2018.

  Pyetjet lidhur me proceduren e aplikimit, mund t’i adresoni në: [email protected]

  Mirëpresim, aplikimet tuaja!


Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
2728 29303112
3 456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291
2345678