THIRRJE PЁR APLIKIM: Hulumtues për mbledhjen e të dhënave në terren për monitorimin e zbatimit të planeve zhvillimore për arsim në nëntë komuna të Kosovës

  THIRRJE PЁR APLIKIM: Hulumtues për mbledhjen e të dhënave në terren për monitorimin e zbatimit të planeve zhvillimore për arsim në nëntë komuna të Kosovës THIRRJE PËR APLIKIM

  Pozita: 10 hulumtues për mbledhjen e të dhënave në terren për monitorimin e zbatimit të planeve zhvillimore për arsim në nëntë komuna të Kosovës

  Punëdhënësi: Akademia për Trajnime dhe Asistencës Teknike (ATTA)
  Rrjeti i Kosovës për Arsim dhe Punësim/Kosovo Education and Employment Network (KEEN)

  Data e fillimit të angazhimit: 1 Qershor 2018
  Data e përfundimit të angazhimit: 1 Tetor 2018

  Përshkrimin e plotë të detyrave të punës mund ta shkarkoni më poshtë.

  Me rastin e aplikimit duhet të dorëzoni CV-në tuaj dhe ofertën financiare për ditë pune në email adresën [email protected] deri më 30 Maj 2018, 16:30. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

  http://keen-ks.net/sq/punoni-me-ne/thirrje-per-aplikim-hulumtues-per-mbledhjen-e-te-dhenave-ne-terren-per-monitorimin-e-zbatimit-te-planeve-zhvillimore-per-arsim/

  Ju lutem, për detale të tjera, gjeni të bashklidhur: NJOFTIMIN zyrtar.

  Përshkrimi  idetyrave të punës (kliko).Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
272829 303112
3 4 5 6789
1011 1213141516
1718 1920 212223
24252627282930
1234567