Rezultatet përfundimtare të provimit pranues në afati i dytë (II-të)

  Programi: Ekonomia e Bujqësisë (kliko),

  Programi: Mjekësi Veterinare (kliko),

  Programi: Prodhimtaria bimore (kliko),

  Programi: Menaxhimi i biznesit ne zootekni (kliko).


  Regjistrimi dhe  fotografimi  i  kandidateve  te   pranuar  do   te  behet    ne  Administraten Qendrore  te  UP-se (ndertesa e Bibliotekes     Universitare), sipas   ketij   orari:

  Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë më datë 30.9.2019 prej orës 9:00-12:00 dhe 13:00 - 15:00.

   Kandidatet    e pranuar   per  regjistrim    duhet   te  paraqesin:

  a)   Fleteregjistrirnin      e plotcsuar,    i eili  merret   me  rastin   e regjistrirnit,
  b)   Dy  fotografi    (forrnati  4.5  x 6 cm),    te  eilat   duhet   te jene   sipas   norrnave    dhc   rregullave     per  dokumentc personale.
  e)   Studentet    shtetas   te  Republikes    se  Kosoves    qe  fillojne   studimet    ne  Universitetin     e Prishtines,    vitin  e pare te studimeve    e kane  falas,
  d)   Pagesa   per  nje  semester    per  studente    qe  nuk  jane   shtetas   te  Republ  ikes  se  Kosoves,    do  te jete   ne  lartesi prej  25  f: per  studirne te  rregullta,    respektivisht      125  f: per  studirne me  korrcspondence.

   Pagesa   behet   ne  njeren   prej  bankave    afariste    me  fleteparaqitje      per  pagese,   e ei la shkarkohet     dhe  shtypet   nga  Ueb faqja  Universitetit     te  Prishtines.


Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
27282930123
4 5678910
11121314151617
181920 21222324
25262728293031
1234567