Rezultatet përfundimtare të provimit pranues në FBV për vitin akademik 2019/20

  Në linqet e më poshtme duke klikuar mbi to mundë të i shihni rezultatet e aplikantëve të pranuar dhe pa pranuar në FBV gjatë afatit të Korrikut  për vitin akademik 2019/2020. Rezultatet janë të paraqitura sipas programit studimor në të cilin kanë aplikuar aplikantët.

  Programi Teknologji Ushqimore me Bioteknologji

  Kandidatët nga Kosova

  Kandidatë nga Presheva, Bujanoci, Medvexha

  Programi Ekonomia e Bujqësisë

  Kandidatët nga Kosova,

  Programi Prodhimtari bimore ,

  Kandidatët nga Kosova,

  Kandidatët nga Presheva, Bujanoci, Medvexha

  Programi Menaxhimi i biznesit në zootekni

  Kandidatët nga Kosova

  Programi Mjekësi Veterinare

  Kandidatët nga Kosova,

  Kandidatët nga Komunitete pakicë

  Vendimi i Komisionit pas shqyrtimit të ankesave (Kliko këtu).


  Regjistrimi dhe  fotografimi  i  kandidateve  te   pranuar  do   te  behet    ne  Administraten Qendrore  te  UP-se (ndertesa e Bibliotekes     Universitare), sipas   ketij   orari:

  Fakulteti i Bujqësisë  dhe  Veterinarisë  09.09.2019  prej  ores  9:00  -  15:00;

   Kandidatet    e pranuar   per  regjistrim    duhet   te  paraqesin:

  a)   Fleteregjistrirnin      e plotcsuar,    i eili  merret   me  rastin   e regjistrirnit,
  b)   Dy  fotografi    (forrnati  4.5  x 6 cm),    te  eilat   duhet   te jene   sipas   norrnave    dhc   rregullave     per  dokumentc personale.
  e)   Studentet    shtetas   te  Republikes    se  Kosoves    qe  fillojne   studimet    ne  Universitetin     e Prishtines,    vitin  e pare te studimeve    e kane  falas,
  d)   Pagesa   per  nje  semester    per  studente    qe  nuk  jane   shtetas   te  Republ  ikes  se  Kosoves,    do  te jete   ne  lartesi prej  25  f: per  studirne te  rregullta,    respektivisht      125  f: per  studirne me  korrcspondence.

   Pagesa   behet   ne  njeren   prej  bankave    afariste    me  fleteparaqitje      per  pagese,   e ei la shkarkohet     dhe  shtypet   nga  Ueb faqja  Universitetit     te  Prishtines.


Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
27282930123
4 5678910
11121314151617
181920 21222324
25262728293031
1234567