Rezultatet preliminare të provimit pranues master në FBV për vitin akademik 2020/21

  Në linqet e më poshtme duke klikuar mbi to mundë të i shihni rezultatet e aplikantëve të pranuar dhe pa pranuar master në FBV për vitin akademik 2020/2021.

  Rezultatet janë të paraqitura sipas programit studimor në të cilin kanë aplikuar aplikantët.


  Programi Shkenca e Ushqimit

  Kandidatët nga Kosova

  Kandidatët nga komunitete pakicë


  Programi Ekonomia e bujqësisë dhe ushqimit

  Kandidatët nga Kosova


  Programi Shkencat e aplikuara në zootekni

  Kandidatët nga Kosova


  Programi Pemëtari-Vreshtari

  Kandidatët nga Kosova


  Programi Lavërtari me Perimtari

  Kandidatët nga Kosova


  Programi Mbrojtja e bimëve - Fitomedicinë

  Kandidatët nga Kosova


  Programi Bujqësi Urbane

  Kandidatët nga Kosova


  E drejta  dhe afati  për ankese

  Kandidatet  të cilët sipas rezultatit  preliminar  renditen  si  kandidate  te  papranuar,  mund  t'i   paraqesin  ankese fakultetit përkatës  me  se  largu  48 ore  pas  publikimit  te  rezultateve   preliminare   (llogariten  ditët e punës).
Arkiva e lajmeve

«mars»
MaEnPrShDi
22232425262728
12 3 4567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234