Rezultatet e provimit pranues afati i dytë për vitin akademik 2014/2015

  Në linqet e më poshtme duke klikuar mbi to mundë të i shihni rezultatet e aplikantëve të pranuar dhe pa pranuar në FBV gjatë afatit të dytë të vitit akademik 2014/2015. Rezultatet janë të paraqitura sipas programit studimor në të cilin kanë aplikuar aplikantët.

  Programi Prodhimtari bimore ,

  Programi Menaxhimi i biznesit në zooteknikë,

  Programi Mjekësi Veterinare.


  Regjistrimi i kandidatëve të pranuar në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë do të bëhet me 14.10. 2014 prej orës 9:00 - 15:00 Fakultetin Filozofik .


  Kandidatët e pranuar për regjistrim duhet të paraqesin:

  1. Fletëregjistrimin e plotësuar, i cili merret me rastin e regjistrimit,
  2. Dy fotografi (formati 4.5 x 6 cm), të cilat duhet të jenë sipas normave dhe rregullave për dokumente personale.
  3. Studentët shtetas të Republikës së Kosovës që fillojnë studimet në Universitetin e Prishtinës ,vitin e parë të studimeve e kanë falas.
  4. Pagesa për një semestër në lartësi prej 25 € për studime të rregullta, respektivisht 125 € për studime me korrespondencë.

  Pagesa bëhet në njërën prej bankave afariste me fletëparaqitje për pagesë, e cila shkarkohet dhe shtypet nga Ueb faqja Universitetit të Prishtinës www.uni-pr.edu .

  Dekani
  Prof. Asoc. Dr. Bedri Dragusha
   Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
2728 29303112
3 456789
10111213141516
17181920212223
24252627 28291
2345678