Rezultatet e provimit pranues Master 2014/2015

  Listat e kandidatëve të pranuar për regjistrim në studimet Master në FBV, sipas programeve të studimit.

  - Agroekonomi (kliko),

  - Lavërtari - Perimtari (kliko),

  - Mbrojtje e Bimëve (kliko),

  - Pemëtari -Vreshtari  (kliko),

  - Shkencat e Aplikuara në Zootekni (kliko).
   
  Regjistrimin e kandidatëve të pranuar do ta bëjë Administrata Qendrore e Universitetit të Prishtinës, me 07.11.2013 prej orës 10-15 në objektin e Fakultetit të Edukimit.

  Kandidatet e pranuar për regjistrim paraqesin:
  - Fletëregjistrimin e plotësuar( i cili merret në Administratën Qendrore të UP-ës, aty ku bëhet regjistrimi)
  - Dy fotografi formati 6x4 cm
  - Fletëpagesën(e cila shkarkohet nga interneti) në shumën prej 150 € për një semestër.
  Pagesa bëhet në njërën prej bankave afariste .
  Për informata të tjera të nevojshme, kandidatët mund t`i drejtohen fakultetit gjegjës ose ta hapin faqen e internetit
  www.uni-pr.edu.  E drejta e ankesës dhe afati për ankesë

  Kandidatët të cilët nuk janë pranuar në vitin e parë të studimeve master mund të ankohen kundër vendimit brenda tri ditëve të punës pas shpalljes së rezultateve të zgjedhjes, përkatësisht me datë 29, 30 dhe 31.10.2014.
  Vendimi përfundimtar rreth ankesës merret nga komisioni i fakultetit përkatës.

  Rezultatet përfundimtare në bazë të vendimit të komisionit të ankesave shpallen më së largu deri më 3.11.2014.


  Dekani
  Prof. Asoc. Dr. Bedri Dragusha

   


Arkiva e lajmeve

«korrik»
MaEnPrShDi
2930 1 234 5
67 89 101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789