Fotografimi i Studenteve

  Nga dt. 19.10.2015 deri me dt. 23.10.2013 ,bëhet fotografimi  në këto drejtime :

  Niveli : Bachelor

  1)    Programi Prodhimtaria Bimore,
  2)    Programi  Mjekësi  Veterinare,       
  3)    Programi  Ekonomi e Bujqësisë ( Agroekonomi ),
  4)    Programi  Menaxhimi i Biznesit në Zootekni,
  5)    Programi Teknologji Ushimore me Bioteknologji.

  Niveli : Master

  1)    Programi Ekonomia e bujqësisë dhe ushqimit,
  2)    Programi Lavërtari me Perimtari,
  3)    Programi Mbrojtja e Bimëve,
  4)    Programi Pemëtari, Vreshtari me Hortikulturë,
  5)    Programi Shkencat e Aplikuara ne Zootekni
  6)    Programi  Shëndeti Publik.


  Orari i fotografimit do të bëhet nga ora 9:00 deri në ora 15:00 çdo ditë pune.
  Zyrtar i Teknologjisë së Informacionit në FBV
  Bekim Selimi


Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
2728 29303112
3 456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291
2345678