PLANIN DINAMIK PËR FOTOGRAFIMIN E STUDENTËVE TË RINJ TË NIVELIT BACHELOR DHE MASTER PËRMES “SEMS” QË JANË REGJISTRUAR NË FBV NË VITIN E PARË AKADEMIK 2014/2015

  Nga dt. 08.12.2014 deri me dt. 12.12.2014

  Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë.

  Nga dt. 08.12.2014 deri me dt. 10.12.2014 bëhet fotografimi në këto drejtime :

  1) Programi: Prodhimtaria Bimore

  2) Programi: Mjekësi Veterinare

  3) Programi: Menaxhimi i Biznesit në Zootekni

  Nga dt. 11.12.2014 deri me dt. 12.12.2014 bëhet fotografimi në këto drejtime :

  4) Programi: Ekonomi e Bujqësisë

  5) Programi: Teknologji Ushimore me Bioteknologji

  Orari i fotografimit do të bëhet nga ora 9:00 deri në ora 15:00 çdo ditë pune.

  Zyrtar i Teknologjisë së Informacionit në FBV
  Bekim Selimi


Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
303112345
67 89101112
13141516171819
20 2122 23242526
272829303112
3456789