Njoftim për lirim nga pagesa e semestrave për vitin akademik 2014/15 për studentët e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

    Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2014/2015, njofton të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” se tashmë ka marrë vendim për lirim nga pagesa e semestrave për studentet që i kane plotësuar kriteret e parapara sipas konkursit.

    Studentët e liruar në bazë të këtij vendimi duhet të paraqiten në zyrën e shërbimit financiar të fakultetit përkatës për të bërë kërkesë për kthimin e mjeteve të paguar për semestër.

    Këshillë Juridike: Studentët e pakënaqur me vendim të komisionit për lirim nga pagesa, mund të bëjnë ankesë pranë Fakultetit përkatës ku kanë aplikuar, në afat prej 48 orësh pas publikimit në tabelën e shpalljeve dhe në ueb – faqen e UP-së, të vendimit të komisionit për lirim nga pagesa.

    Studentët e liruar nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2014/2015 janë:

    Lista


Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
2728 29303112
3 456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291
2345678