NJOFTIM: THIRRJE PËR APLIKIM: RRITJA E PUNËSIMIT TË GRAVE / Data e fundit për aplikim është 8 shtator 2019

  NJOFTIM: THIRRJE PËR APLIKIM: RRITJA E PUNËSIMIT TË GRAVE / Data e fundit për aplikim është 8 shtator 2019 OPEN CALL FOR APPLICATIONS: ENHANCING WOMEN'S EMPLOYMENT (EWE)

  AmCham Kosovo calls upon interested post-graduate women students to apply for the training program on soft and managerial skills with internship opportunities upon completion of the program. The application deadline is September 8, 2019. https://bit.ly/2Ldp30d

  Enhancing #Women’s Employment (#EWE) is a project funded by the U.S. Embassy Pristina, Kosovo and will be implemented by #AmCham. It is a six-month project which will equip 30 post-graduate women students with the skills necessary for career development in the private sector by providing 3-month training modules on developing soft and managerial skills and 3 months in-job experience to AmCham member companies.


  THIRRJE PËR APLIKIM: RRITJA E PUNËSIMIT TË GRAVE

  Oda Amerikane u bënë thirrje të gjitha studenteve të diplomuara nga studimet Bachelor të cilat janë të interesuara të aplikojnë për programin e trajnimeve rreth aftësive të buta dhe menaxheriale si dhe ofrimin e mundesisë së punës praktike pas perfundimit të programit. Data e fundit për aplikim është 8 shtator 2019. https://bit.ly/2Ldp30d
  Enhancing Women's Employment (EWE) (Rritja e Punësimit të Grave) është një projekt i financuar nga Ambasada e SHBA-së në Kosovë dhe do të implementohet nga Oda Amerikane. Ky është një projekt gjashtëmujor  i cili do të përgatis 30 studente të diplomuara me aftesitë e nevojshme për zhvillimin e tyre në karrierë në sektorin privat përmes moduleve të trajnimeve gjatë tre muajve të cilat do të zhvillojnë aftësitë e tyre të buta dhe menaxheriale, e ndjekur nga një periudhë prej 3 muajsh në përvojë pune në kompanitë anëtare të Odës AmerikaneArkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
303112345
67 89101112
13141516171819
20 2122 23242526
272829303112
3456789