NJ O F T I M

  Njoftohen të gjithë kandidatët e interesuar se Administrata Qendrore e Universitetit të Prishtinës, për shkaqe teknike është e detyruar që punën me palë  që ka të bëjë me regjistrimin e kandidatëve të pranuar si dhe dhënien e informatave lidhur me vendimet për pranim përkohësisht të organizohet sipas orarit në vijim:


  1. Për Fakultetin Filozofik, Fakultetin e Shkencave Sportive dhe Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë më    07.11.2012, prej orës 9-12 dhe prej orës 13-15.
  2. Për Fakultetin e Shkencave Matematikore-Natyrore dhe Fakultetin e Filologjisë më  08.11.2012, prej orës 9-12 dhe prej orës 13-15
  3. Për Fakultetin Juridik dhe Fakultetin Ekonomik më  09.11.2012, prej orës 9-12 dhe prej orës 13-15
  4. Për Fakultetin e Mjekësisë më  12.11.2012, prej orës 9-12 dhe prej orës 13-15
  5. Për Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike dhe për Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike më  13.11.2012, prej orës 9-12 dhe prej orës 13-15
  6. Për Fakultetin e Edukimit, të gjitha qendrat dhe Fakultetin e Arteve më  14.11.2012, prej orës 9-12 dhe prej orës 13-15
  7. Për Fakultetet tjera më  15.11.2012, prej orës 9-12 dhe prej orës 13-15.
  Pranim të palëve jashtë këtyre datave nuk do të ketë.

Arkiva e lajmeve

«dhjetor»
MaEnPrShDi
2526272829301
23 4 5678
9 101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345