Mënyra e nxjerrjes së Fletëpagesave Online nga studentët

  Të gjitha fletëpagesat në UP nga e Marta dt. 05.02.2013 ora 11.00 për cfardo lloji të shërbimeve për studentët në UP (paraqitje të provimeve, për diploma, certifikat të notave, semestër, etj) mund të bëhen duke ndjekur rrugët e mëposhtme:

  1. Studentët që janë regjistruar në vitin Akademik 2012/2013 të gjitha llojet e pagesave mund t’i shkarkojnë nga qasja që kanë në SEMS përmes ID kartelës.

  2. Studentët që janë regjistruar në vitin Akademik 2011/2012 dhe më parë (që nuk kanë ID kartela), të gjitha llojet e pagesave mund t’i shkarkojnë nga Ueb portali i UP-së http://uni-pr.edu, duke shtypur mbi Link-Butonin FLETËPAGESA. 
  Kusht për shkarkimin e fletëpagesave nga Studentët që janë regjistruar në vitin Akademik 2011/2012 dhe më parë është që studenti të zgjedh: 
  Fakultetin,
  Departamentin/Drejtimin,
  Nivelin e studimeve, 
  Statusin e Studentëve,
  Llojin e pagesës (varësisht prej nivelit dhe statusit mbushet lista), 
  Shkruan: Emrin, Emrin e prindit, Mbiemrin dhe Numrin personal.
  Në fund shtyp butonin Ruaj,
  Në momentin e ruajtjes së fletëpagesës, mbushet një listë, ku në këtë listë është një buton Printo, klikon mbi të dhe shtyp Fletëpagesën në tri kopje (Një kopje e ndal Banka, një kopje dorëzohet tek Referenti në Fakultet dhe një kopje e mban studenti).

  Studenti kryen pagesën në cilëndo nga Bankat dhe pas kryerjes së pagesës në Bankë shkon në Fakultetin perkatës për të bërë konfirmimin e pagesës tek Referenti, për cka e ka kryer pagesën.

   

Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
2728 29303112
3 456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291
2345678