Konkurs për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore, për vitin akademik 2019/2020

  Konkursin për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore, për vitin akademik 2019/2020, për më shumë kliko këtu.

  Me rastin  e paraqitjes,   kandidatet  duhet  t'i  sjellin  këto  dokumente:

  a) Ekstraktin e lindjes (origjinal)jo me i vjetër se 6 muaj,
  b) Dëftesat e te gjitha klasave te shkollës se mesme (origjinal, te noterizuara ose dublikate),
  c) Diplomën  e kryerjes se shkollës se mesme ose dëftesën e maturës,  nëse ka pasur provim te maturës
     (origjinal, te noterizuar ose dublikatë-dublikati),
  d) Kopjen e letërnjoftimit,
  e) Fletëparaqitja  e plotësuar  shkarkohet gjate  aplikimit  online  nga  interneti: Vegza   (Linku)   për
      konkurrim  online  përmes   Internetit  është:  http://apliko.uni-pr.edu
  j) Pagesën prej  2.5 Euro. Forma   e pagesës   shkarkohet   dhe  shtypet   nga  ueb-faqja   e  Universitetit   te Prishtinës,  ndërsa pagesa      behet  ne banke,
  g) Vendimin mbi njohjen e shkollimit jashtë vendit.

  Vërejtje : Me  rastin   e aplikimit,  te gjithë   kandidatet  janë  te obliguar  qe dokumentet  e nevojshme t'i  dorëzojnë  ne sportelet  e fakulteteve  ne dosje  (fasikull)   te  bardhe   e cila  duhet   te jete  unike për  te gjithë  kandidatet.
  Provimi pranues në  Fakulteti  i Bujqësisë   dhe Veterinarisë, mbahet   me date  15.7.2018 ne ora 9.00

Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
27282930123
4 5678910
11121314151617
181920 21222324
25262728293031
1234567