Kalimi i studentëve me Indeks në ID Kartelë (SEMS)

  Të gjithë studentët që janë me Indeks, duhet të kalojnë me ID kartelë duke u regjistruar paraprakisht në SEMS.

  1. Aplikimi fillon nga data 20.02.2015 deri me datë 15.03.2015.

  Linku për aplikim: http://apliko.uni-pr.edu

  2. Fotografimi i studentëve do të bëhet nga data 16.03.2015 deri me datë 03.04.2015.

  3. Prodhimi dhe shpërndarja e ID Kartelave nga data 06.04.2015 deri me datë 17.04.2015.

  4.Bartja e të gjithë semestrave të regjistruar nga Indeksi në ID (SEMS) nga referntët e fakulteve nga data 20.04.2015 deri me datë 30.04.2015.

  5. Kërkesa për trasfere të Lëndëve, notave dhe ECTS kredive përmes SEMS nga studentët dhe aprovimet e kërkesave nga prodekanët mësimorë dhe komisionet përkatëse prej datës 04.05.2015 deri më 22.05.2015.

  Nga Afati i Qeshorit 2015, nuk lejohet futja në provim e studentëve pa ID kartela dhe pa paraqitje të provimeve online përmes SEMS.


Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
2728 29303112
3 456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291
2345678