K O N K U R S

  Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë, Prishtinë
  (në koordinim me programin Agro-USAID)

  shpall

  K O N K U R S

  Për vendin e punës: Koordinator i Qendrës së Karrierës në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë

  Detyrat dhe përgjegjësitë:

  Koordinon punët me studentë në zyrën e Qendrës së Karrierës
  Përpilon listën e studentëve të posa diplomuar të të gjitha drejtimeve
  Përpilon listën e kompanive private që merren me agrobiznis
  Organizon eventet e ndryshme në të mirë të promovimit të Qendrës
  Përgatitë materiale të ndryshme propaganduese dhe informuese për Qendrën
  Asiston në organizimin e trajnimeve, ditëve fushore si dhe B2B-ve të ndryshme me studentë
  Futja dhe ri-freskimi i të dhënave në ueb-sajtin e Qendrës së Karrierës

  Kualifikimet e nevojshme - dëshmitë:
  Bachelor Degree në Agronomi - diplomë
  Njohja e gjuhës angleze - e preferuar
  Njohja e punës me kompjuter Microsoft Office (word, excel dhe power point), internet, databazë)
  Aftësi të drejtshikrimit në gjuhën shqipe, si dhe në gjuhën angleze - e preferuar

  CV-ja, letra motivuese, dëshmitë e kërkuara, kurset e ndjekura, si dhe 1 referencë duhet të dorëzohen në Administratën e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë në Prishtinë.

  Kohëzgjatja e kontratës është për një periudhë prej 1 viti
  Orari i punës: 10:00am - 15:00pm
  Afati i konkurimit është prej datës 04/12/2015 deri me datë 11/12/ 2015, deri në orën 16:00.

  Konkursi është i hapur 7 ditë nga dita e publikimit.
  Kërkesat e dërguara  pas datës së fundit të konkurrimit nuk do të pranohen.

  Prishtinë, me 04/12/2015     

    D E K A N I
   Prof. Asoc. Dr. Bedri DragushaArkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
27282930123
4 5678910
11121314151617
181920 21222324
25262728293031
1234567