Njoftim/ Kufizimi i afatit të jashtëzakonshëm të Shtatorit-1 me paraqitje të dy provimeve

  Njoftohen të gjithë studentët të nivelit Bsc dhe Msc,  që t’i paraqesin provimet për afati i jashtëzakonshëm Shtatori -1 të vitit akademik 2019/20, se paraqitja e provimeve mund të bëhet deri me dt. 28 Gusht 2020.


  Afati i jashtëzakonshëm Shtatori -1, te jete me te drejte te paraqitjes deri ne dy provime.


  Njejten orar të provimeve është për studentët që janë me Index.


  Orari i provimeve në studimet themelor Bsc Online SEMS.(kliko),
   

  Orari i provimeve në studimet Master Msc Online SEMS. (kliko).


  Ne baze te vendimit te UP per plotesimin e vendimit te meparshem per mbajtjen e provimeve ne afatin e Shtatorit 2020, ndryshohet menyra e paraqitjes se provimeve si ne vijim:


  Afati i jashtëzakonshëm Shtatori -1, te jete me te drejte te paraqitjes deri ne dy provime. Datat e provimeve mbesin te njejta me ato te publikuara ne ueb faqe te FBV.


  Afati i rregullt i Shtatorit, qe do te mbahet pas afatit të jashtëzakonshëm, është me të drejte te paraqitjes te të gjitha provimeve

  Paraqitja e provimeve për Shtatorin  do te jete nga data 7 – 12 Shator 2020.


  Obligohet personeli akademik qe notat e provimeve ne te dy afatet e Shatorit te vendosen ne SEMS me se largu 72 ore pas mbajtjes se provimit.


  Për mbajtjen e provimeve dhe aktiviteteve tjera edukative, jemi të obliguar ti respektojmë udhëzimet e Institucioneve Shëndetësore për mbrojtje ndaj COVID-19:

  Nuk do të lejohet hyrja në provim për studentët pa:

  1. MBAJTJEN E MASKAVE MBROJTESE

  2. MBAJTJEN E DISTANES FIZIKE


  Faleminderit,

  Prodekan për çështjen mësimore

  Prof. Asoc. Dr. Mentor THAQI


  Vërejtje: Të nderuar studentë kërkojmë nga ju që të respektoni  masave mbrojtëse kundër COVID-19 .Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
31123456
7 8910111213
1415 1617 181920
21222324252627
2829301234
567891011