Apliko në Programin e Punës Praktike - BPB Juniors

  Apliko në Programin e Punës Praktike - BPB Juniors Të dashur, studentë dhe të diplomuar, ftoheni të aplikoni në programin e punës praktike: Programi BPB Juniors.

  Kriteret e aplikimit:

  ·         Studenti/ja apo i/e diplomuari/a, duhet të shpreh gatishmëri ti bashkëngjitet Programit të Bankës si dhe të ndjek Trajnimin (5 ditë të javës prej 09:00 deri 16:00)

  ·         Kandidatet mund te jene nga te gjitha qytetet e Kosovës;

  ·         Të jenë absolvent apo të sapo diplomuar;

  ·         Të kenë aftësi të mira komunikuese;

  ·         Të kenë ambicie dhe dëshirë për tu zhvilluar;

  ·         Të kenë qasje pozitive dhe analitike;

  ·         Të kenë njohuri të gjuhës angleze;


  Përparësi në aplikim, kanë kandidatet e Fakultetit Ekonomik, gjithsesi nuk përjashtohen edhe kandidatet e dalluar nga fushat tjera si: Juridik, Teknik dhe Filozofi, Filologjisë,  Agro - Bujqësi etj.

  Si të aplikoni:

  Luteni që të vizitoni ekarriera.uni-pr.edu , duke u kyçur përmes SEMS ID dhe paswordit të njejtë që përdorni në SEMS.

  Pasi të jeni kyçur plotesoni CV-në dhe Letrën motivuese ( në anën e majtë të faqes) dhe të njejtën e shkarkoni dhe e dergoni në emailin [email protected]

  Afati i fundit për aplikim, 19 Tetor 2018


Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
2425 26272829 30
12 3 4 567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234