LAJMËRIM

    Në kuadër të bashkëpunimit me Fakultetin e Mjekësisë Veterinare-Stamboll do të mundësohet kryerja e një praktike 2 javore për 5 student të Departamentit të Mjekësisë Veterinare të Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë në klinikat e Fakultetit të lartëpërmendur. Praktika në fjalë do të filloj javën e parë të Shtatorit 2014. Përzgjedhja e studentëve do të bëhet në baza kompetitive duke marrur parasysh së pari që studenti të ketë ndëgjuar vitin e pestë në vitin akademik 2013/14, të ketë të kryer të gjitha provimet e vitit të katërt, të mos të ketë përsëritur asnjë vit si dhe të ketë notë mesatare të lartë. Për përzgjedhjen e studentëve është ngritur komisioni pranë departamentit të Mjekësisë Veterinare.Përzgjedhja e studentëve do të behët deri në fund të javës, andaj luten studentët e vitit të pestë që të përcjellin shpalljen e lajmërimeve në webfaqen e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë.

    Prof. Asc. Dr. Afrim Hamidi Prishtinë, 22 Korrik, 2014

    Departamenti i Mjekësisë Veterinare


Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
2728 29303112
3 456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291
2345678