Mirë se vini në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë!

Fakulteti i Bujqësisë dhe i Veterinarisë është institucioni i vetëm për arsimim të lartë në lëmin e Bujqësisë në Kosovë


ORARI I MBAJTJES SË MËSIMIT PËR SEMESTRIN DIMËROR 2020/21- MASTER

ORARI I MBAJTJES SË MËSIMIT PËR SEMESTRIN DIMËROR 2020/21- MASTER (kliko).

Më shumë

NJOFTIM / STUDENTËT E RINJ, RRETH QASJES NË SEMS DHE NË E-MAIL ADRESËN STUDENTORE

Të dashur studentë,

Universitetit i Prishtinës ka përpiluar për ju disa hapa udhëzues, së si të qaseni në SEMS dhe në e-mailin tuaj studentor.

Për të i kryer këto proc...

Më shumë

NJOFTIM/PANAIRI NACIONAL I PUNËS DHE KARRIERËS 2020

NJOFTIM


PANAIRI NACIONAL I PUNËS DHE KARRIERËS 2020

Datë: 25 nëntor 2020

Ora: 09:00 - 16:00

Në:Më shumë

Vemdim për plotësimin e kuotave të rezervuara për komunitetin jo shumicë dhe për kandidatë nga viset tjera jashtë Kosovës

Vemdim për plotësimin e kuotave të rezervuara për komunitetin jo shumicë dhe për kandidatë nga viset tjera jashtë Kosovës, të banuara me shqipëtarë sipas konkurseve të të gjitha niveleve të studime...

Më shumë

NJOFTIM/VAZHDIMI I AFATIT TË SEMS PËR REGJISTRIM TË SEMESTRIT DIMËROR 2020/21

Me kërksën e Parlamentit të Studentëve dhe disa dekanëve të njësive akademike, duke pasur parasyshë pengesat si rezultatë i situatës pandemike, ju njoftoj se afati për regjistrim të semestrit dimër...

Më shumë