• Mirë se vini në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë!!

    Fakulteti i Bujqësisë dhe i Veterinarisë është institucioni i vetëm për arsimim të lartë në lëmin e Bujqësisë në Kosovë

 

Portali universitar

INICIATIVA E BUJQËSISË URBANE NË BALLKANIN PERËNDIMORË

Është projekt i financuar nga Unioni Evropian përmes Programit Erasmus +. (kliko)

Më shumë

TRANSFORMATIONAL LEADERSHIP PROGRAM – SCHOLARSHIPS AND PARTNERSHIPS

University of Minnesota &
University of Prishtina (UP) - Faculty of Agriculture and
Veterinary

Announcement
University of Minnesota and UP’s Faculty of...

Më shumë

THIRRJE PЁR APLIKIM: Hulumtues për mbledhjen e të dhënave në terren për monitorimin e zbatimit të planeve zhvillimore për arsim në nëntë komuna të Kosovës

THIRRJE PËR APLIKIM

Pozita: 10 hulumtues për mbledhjen e të dhënave në terren për monitorimin e zbatimit të planeve zhvillimore për arsim në nëntë komuna të Kosovës

Pu...

Më shumë

Sesion informues mbi ETNOLOGJINË

Tema: Koleksionet private- pjesë e rëndësishme në fushën e Muzeologjisë

Panelistë: Prof. Dr Drita Statovci- Etnologe - Universiteti i Prishtinës " Hasan Prishtina " dhe Nex...

Më shumë

Lista përfundimtare e studentëve me të drejtë vote në FBV për Zgjedhjet Studentore 2018

Njoftohen te gjithë studentët e Fakultetit Bujqësisë dhe Veterinarisë se listen përfundimtare të studentëve me drejt vote mund ta gjejn Më shumë