Prof.Dr. Sylë Tahirsylaj

syle.tahirsylaj@uni-pr.edu
Profesor i rregullt
Fizikë, Fizikë dhe Agrometeorologji .
+381 (0) 38 603 846
Ligjeron në lëndët për bachelor:

  • Fizikë , 
  • Fizikë dhe Agrometeorologji.


Cv & Publikimet