Paraqitja e provimeve ONLINE (SEMS) - viti i parë Bachelor

    Paraqitja e provimeve përmes SEMS - Sistemi Elektronike i Menaxhimit të Studentëve, për Fakultetin Bujqësisë dhe Veterinarisë në Afati i Janarit 2013 do të filloj më: 14 Janar 2013 deri më 18 Janar 2013.

    Provimet përmes SEMS paraqesin studentët e viti të I (parë) Bachelor - semestri i (I) parë, viti akademik 2012/13 të cilët posedojnë ID kartelën për çasje në SEMS. Studentët mund ti tërehqin ID kartelën ,cdo ditë pune në FBV te shërbimi i studentëve nga (ora 10:00-12:00 dhe 13:00-15:00 ).


    Linku për paraqitjen e provimeve:
    http://notimi.uni-pr.edu/


Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
301 23456
7 89 10111213
141516 17181920
21222324252627
28293031123
45678910