INICIATIVA E BUJQËSISË URBANE NË BALLKANIN PERËNDIMORË

    Është projekt i financuar nga Unioni Evropian përmes Programit Erasmus +. (kliko)

    Gjatë tre viteve në vijim, do të zhvillohet kurrikula për ciklin e II të studimit si dhe Programi Mësimi Gjatë Tërë Jetës (LLL) në fushën e bujqësisë urbane. Projekti do të sigurojë infrastrukturë për mësim praktik dhe teorik në lëmin e bujqësisë urbane sipas standardeve të UE, si dhe do te përgatitet një program studimi ne master për bujqësinë urbane.
Arkiva e lajmeve

«qershor»
MaEnPrShDi
282930 31123
45678910
1112 13 14151617
18 192021222324
2526272829301
2345678