• Mirë se vini në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë!!

    Fakulteti i Bujqësisë dhe i Veterinarisë është institucioni i vetëm për arsimim të lartë në lëmin e Bujqësisë në Kosovë

 

Portali universitar

Afati i Janarit 2017 për paraqitje të provimeve

Njoftohen studentët e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë se nga data 15.01.2018  deri më datë  22.01.2018   është i hapur  afati  i  Janarit   për para...

Më shumë

Shpërndarja e ID - Kartelave për vitin e parë akademik 2017/2018

Njoftohen studentët e nivelit Bachelor dhe Master të të gjitha departamenteve të Fakultetit Bujqësisë dhe Veterinarisë, të regjistruar për herë të parë në vitin akademik 2017/2018, se ID kartelat j...

Më shumë

Raporti i Komisionit për shqyrtimin e ankesave dhe parashtresave në FBV 2017/18

Raporti i Komisionit për shqyrtimin e ankesave dhe parashtresave lidhur me angazhimin e bashkëpunëtoreve të jashtëm nëMë shumë

Afatin e absolventëve, Dhjetor 2017

Njoftim për organizimin e afatit të absolventëve Dhjetor 2017

Studentët (absolventët) e programeve të studimeve Mjekësi Veterinare, kanë të drejtë të paraqesin 2 provime.

Më shumë

PROGRAMI I TAKIMIT PËRKUJTIMOR KUSHTUAR AKADEMIK REMZI BAKALLIT

Me datë 15.12.2017 në ora 14:00 në lokalet e Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë, Universiteti i Prishtinës është organizuar Takimi Përkujtimor në kujtim të 10-vjetorit të vdekjes së shkencëta...

Më shumë